- Вага заготовки, гр: 210-700
- Довжина валків, мм: 500
- Кількість пар вальців: 1
- Макс. розлучення валків, мм: 4
- Тип розкочування: електрична
- Ширина тіста, мм: 260-450
- Тип установки: настільна
- Гарантійний термін: 12 місяців
- Країна виробник: Італія
- Вага, кг: 27
Тісторозкаточні машини RESTOITALIA SPR50UNO цінне обладнання для кожної професійної кухні, які виробляють піцу, хліб, багети, пасту і листкове тісто і інші хлібобулочні вироби. Вигода тісторозкачувальної машини:
• Завдяки вдалій конструкції в машину тісторозкочувальну вдалося помістити 1 пар вальців, а значить вона ідеально підходить для піци виробничої кухні будь-якого напрямку;
• Тісторозкатка електрична зустрічається на кухнях різних класів у професійних пекарів, пиццайола, кухарів - вона підвищує ККД кухні, (заощаджуючи час і гроші своєму власникові / розвантажуючи персонал вашої кухні). Лише професійні розкочування для піци, пасти, багетів і листкового тіста зможуть розкачати щільне, гладке, незбиране тісто, при цьому зроблять це на вищому рівні, швидко і без зусиль;
• Після розкочування тісто готове до нарізки або подальшої обробки.
Тістоформувальні машини RESTOITALIA здатні швидко і без зусиль зробити щільне, рівне, цілісне тісто для піци, пасти, багетів, виробів з листкового тіста.
Висока продуктивність машини - досягається завдяки комплексу валків в кількості 1 шт., Довжиною 500 мм., При цьому зазор між валками становить 4 мм, що дозволяє сформувати тісто не тільки для піци або локшини, але також коржики, листкового тіста, тіста для чебуреків та іншої випічки.
В комплекті:
• Тісторозкаточна машина 220 вольт;
• Інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.